Kvarntorget Hotell

Våra rum | Hotell Kvarntorget Uppsala

Prisvärt boende i centrala Uppsala
– Vi har hotellrum & sovsalar

Boka Lediga rum

Välkommen till våra bekväma rum som är utrustade med allt du kan tänkas behöva! Vi erbjuder rum som passar både den som ska nyttja rummet själv och de som behöver flerbäddsrum – från enkelrum till dubbelrum och trippelrum. I vissa rum finns också möjlighet att ställa in en extrasäng.

En del av våra rum har fönster mot Kvarntorget och en lugn parkeringsplats, och andra har fönster mot vår inre ljusgård. Det finns också rum helt utan fönster. Samtliga rum är trivsamt möblerade och har tv. När du stannar ingår dessutom lakan, handdukar, tvål/schampo, slutstädning, tv och wifi. ( 100/1000 mbit/s )

Välkommen till Hotell Kvarntorget!

kvarntorgethotell_vararum

Våra Rum

- från enkelrum till trippelrum

Enkelrum

Våra 12 kvm stora singelrum kombinerar bekvämlighet och stil. Njut av god natts sömn i 90 cm bred säng och vakna upp i ett rum med TV, skrivbord och möjlighet till att göra eget kaffe eller te. Enkelrummet har även ett badrummet med dusch.

Dubbelrum

Våra 16 kvm stora dubbelrum är inredda med två enkelsängar (2 x 90 cm). Rummen har TV, skrivbord och bekvämligheter för att göra eget kaffe eller te. Det privata badrummet med dusch erbjuder extra komfort.