KVARNTORGET HOTELL

Centralt i Uppsala

Kvarntorget ligger på 15 minuters promenadavstånd från centrum, resecentrum och Uppsala Konsert- & Kongresshus. Hotellet och vandrarhemmet är lättillgängliga oavsett om du kommer med bil, tåg eller buss. I anslutning till huset finns gott om parkeringsplatser. Vissa av dem är gratis och andra kostar 5 kr/timme mellan kl 08.00-18.00, därefter gratis.

Hotellet

Kvarntorget Hotell & Hostel har 28 hotellrum och 33 Hostelrum. Samtliga privata rum är utrustade med tv och våra gäster har tillgång till kostnadsfritt trådlöst internet i hela byggnaden. Oavsett om du väljer hostel eller hotell så ingår alltid sängkläder och slutstädning i priset. I hotelldelen ingår även bäddning, daglig städning och frukost. Hostelgäster kan välja att lägga till dessa tjänster.

Närhet till centrum

Hotellet och vandrarhemmet är lättillgängliga oavsett om du kommer med bil, tåg eller buss. I anslutning till huset finns gott om parkeringsplatser. Vissa av dem är gratis och andra kostar 5 kr/timme mellan kl 08.00-18.00, därefter gratis.

Tvärs över gatan finns en busshållplats som gör att du lätt kan transportera dig till andra delar av staden. I anslutning till hotellet och vandrarhemmet finns en restaurang, mataffär, kiosk, två frisörer samt massör/skönhetssalong. Varför inte unna dig eller någon som du tycker om en skön behandling under vistelsen hos oss?